Etno Selo Šabac: Doživite Magiju Srpskog Sela u Konak Jezeru!

Tražite autentično srpsko seosko iskustvo blizu Šapca? Ne tražite dalje od Konak Jezera! Više od vikend destinacije, mi smo etno selo posvećeno očuvanju srpske kulture i tradicije, pružajući vam savršeno seosko utočište za odmor i sprostiti se.

Šta Čini Konak Jezero Posebnim Etno Selom?

  • Tradicionalne Vikendice: Naš smještaj nije samo zgodan, već i autentičan. Ponudite se pet drvenih vikendica, svaka sagrađena u tradicionalnom mačvanskom stilu sa slamnatim krovovima i drvenim gređama. Unutrašnjost vikendica također odražava seoski šarm s rustikalnim namještajem i dekoracijama. Ove očaravajuće kućice će vas prenijeti u prošlo vreme i učiniti da se osjećate kao kod kuće u srcu srpskog sela.
  • Mirno Seosko Okruženje: Konak Jezero se nalazi na prostranom imanju od dva hektara okruženom poljima i šumama. Udahnite svježi seoski zrak i uživajte u mirnom ambijentu daleko od gradske buke. Prob awake uz pjevu ptica i pogledajte na zoru nad mirnim seoskim krajolikom. Ovo je mjesto gdje se možete zaista opustiti i ponovo povezati sa prirodom.
  • Doživite Srpsku Gostioljubivost: U Konak Jezeru ćete se osjećati kao dio porodice. Naš srdačan domaćin i osoblje su vam na raspolaganju da vam pomognu sa bilo čim i učine boravak što ugodnijim. Isprobajte tradicionalno srpsko gostoprimstvo i otkrijte tople osjećaje srpske kulture.
  • Uživanje u Lokalnim Delicijama: Nema seoskog odmora bez probiranja tradicionalne hrane! Iako u Konak Jezeru nema restorana na licu mjesta, surađujemo sa lokalnim seoskim domaćicama koje nude domaću hranu po narudžbini. Uživajte u ukusnim srpskim specijalitetima kao što su sarma, pečenje i gibanica, pripremljenim od svježih lokalnih sastojaka.
  • Istražite Šabac i Okoliinu: Iako Konak Jezero nudi miran seoski odmor, Šabac i njegova okolina nude brojne znamenitosti i aktivnosti. Posjetite impresivnu Šabačku tvrđavu, prošetnite kroz mirni Park Šumadija ili naučite o lokalnoj historiji u gradskom muzeju. Takođe možete planirati izlet do Nacionalnog parka Tara ili Fruške Gore za pustolovnu seosku avanturu.

Rezervišite Vaše Seosko Utočište u Konak Jezeru!

Spremite se da doživite seosku magiju u Konak Jezeru! Rezervišite svoju vikendicu danas i otkrijete ljepotu srpskog sela. Naše etno selo je idealno mesto za romantični odmor, porodično okupljanje ili jednostavno beg iz grada. Ne propustite ovu priliku da se odmorite, sprostite i uživate u autentičnom seoskom iskustvu. Kontaktirajte nas danas i rezervište svoj mirni seoski odmor!

Share Post: