Dobrodošli u Konak Jezerouživajte u boravku

Dobrodošli u Konak Jezero - vašu prirodnu oazu i seoski raj gde svaki trenutak postaje poseban. Mi smo posvećeni tome da vaš boravak bude nezaboravan i ispunjen mirnim trenucima inspiracije.

/vizija

Naša vizija je da Konak Jezero postane prepoznatljivo mesto koje spaja prirodnu lepotu, seoski šarm i udobnost.
Želimo da postanemo sinonim za održiv turizam i inspiraciju, doprinoseći zajednici i očuvanju prirodnih resursa. Nastojimo da pružimo gostima jedinstvene trenutke, dok istovremeno negujemo duh gostoprimstva i pažnje prema prirodi.

/misija

Naša misija je da pružimo gostima jedinstveno iskustvo u harmoniji s prirodom, omogućujući im beg od gradske vreve i stvaranje nezaboravnih trenutaka u seoskom okruženju.
Kroz ljubaznost, predanost prirodi i zajednici, težimo da postanemo oaza mira i inspiracije za sve one koji traže autentično seosko iskustvo.

Onama

Konak Jezero je mesto gde se priroda i gostoprimstvo spajaju kako bi stvorili nezaboravno iskustvo. Smješten u idiličnom selu Slepčević, nadomak Šapca, Konak Jezero nudi autentičan beg od svakodnevnog stresa i užurbanosti.
Naša priča počinje sa strašću prema prirodi i ljubavi prema ruralnom životu. Vođeni tim strastima, odlučili smo stvoriti mesto gde se tiho jezerce, okruženo gustom šumom, spaja s udobnim drvenim kućicama. Naša misija je da omogućimo gostima da se povežu s prirodom i dožive mir, jednostavnost i lepotu seoskog života.

Konak Jezero nije samo o smeštaju; to je priča o stvaranju nezaboravnih trenutaka. Naša ponuda uključuje mogućnost organizacije proslava, šetnje kroz prirodu, ribolov i još mnogo toga. Naš tim je tu da se pobrine da vaš boravak bude savršen, pružajući vam podršku i preporuke tokom celog vašeg putovanja.
Za veći izbor promocije poseti booking.com