Proslava Rođendana na Jezeru kod Šapca

Proslavite rođendan na prelepom jezeru kod Šapca. Uživajte u drvenim kućicama, privatnoj plaži, roštilju i piknik zoni. Organizujemo tematske zabave i nudimo posebne pakete za decu i odrasle. Rezervišite odmah!

Savršena Lokacija za Nezaboravnu Proslavu

Ako tražite jedinstveno mesto za proslavu rođendana, Konak Jezero u Slepčeviću kod Šapca nudi idealno okruženje. Uživajte u prirodnom okruženju, prelepom jezeru i udobnim drvenim kućicama, daleko od gradske buke. Naše proslave rođendana su prilagođene kako bi svaki trenutak bio poseban, bilo da organizujete intimno okupljanje ili veliku zabavu.

Udoban Smeštaj u Drvenim Kućicama

Naše drvene kućice pružaju udoban i rustikalan smeštaj sa svim potrebnim sadržajima. Svaka kućica je pažljivo dizajnirana kako bi obezbedila maksimalnu udobnost i privatnost. Prostor je idealan za porodične proslave, sa mogućnošću smeštaja više gostiju.

Roštilj i Piknik Zona

Naša roštilj i piknik zona je idealna za zajedničke obroke na svežem vazduhu. Uživajte u roštilju sa porodicom i prijateljima, dok se deca igraju u prirodnom okruženju.

Posebni Paketi za Decu i Odrasle

Za sve uzraste
Za najmlađe goste, nudimo specijalne pakete koji uključuju animatore, igre i aktivnosti prilagođene deci. Za odrasle, pripremamo elegantne i sofisticirane proslave sa gurmanskim menijima i kvalitetnim pićima.

Organizacija Tematskih Zabava

Naš tim može organizovati tematske zabave prema vašim željama. Bilo da želite tradicionalnu proslavu, modernu žurku ili nešto potpuno jedinstveno, mi ćemo se pobrinuti za svaki detalj. Nudimo:

Dekoracija prostora

Prilagođavamo dekoraciju prema temi i vašim preferencijama.

Ketering usluge i tortu

Raznovrsni meni prilagođen vašim potrebama.

Privatna Plaža i Aktivnosti na Otvorenom

Gosti mogu uživati u privatnoj plaži, savršenoj za opuštanje i sunčanje. Pored toga, organizujemo razne aktivnosti kao što su:

Ribolov

Iskusite mir i tišinu dok pecate na jezeru.

Vožnja Čamcem

Uživajte u prelepom pejzažu sa jezera.

Sportovi na vodi

Zabavite se uz razne vodene aktivnosti.
Zanimljivo

Jedinstvene Ideje za Proslavu

Proslavite rođendan na jedinstven način u prelepom prirodnom okruženju Konak Jezera. Naša lokacija u Slepčeviću kod Šapca nudi savršen ambijent za proslavu rođendana sa porodicom i prijateljima. Uživajte u drvenim kućicama, privatnoj plaži, raznim aktivnostima na otvorenom i tematskim proslavama koje će učiniti vaš dan nezaboravnim.

Plažna Žurka

Uživajte u suncu, pesku i vodi sa tematskom plažnom žurkom. Organizujemo sve, od ležaljki do osvježavajućih pića i muzike.

Eko Proslava

Provedite rođendan u prirodnom okruženju, sa naglaskom na ekologiju i održivost. Uključujemo aktivnosti poput sadnje drveća i reciklaže.

Piknik Zabava

Organizujte opuštenu piknik zabavu sa hranom na otvorenom i društvenim igrama. Pripremamo ukusne piknik korpe i zabavne igre za sve uzraste.

Sportski Rođendan

Aktivno provedite dan uz sportske aktivnosti kao što su vožnja čamcem i ribolov. Idealno za one koji vole avanturu i fizičku aktivnost.

Rezerviši termin

Za rezervacije i dodatne informacije, kontaktirajte nas putem telefona na 0692262160 ili posetite našu www.konakjezero.rs . Naš ljubazni tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pomogne vam u organizaciji savršene proslave.