Provedite Perfektan Vikend u Prirodi: Konak Jezero Vikendice Šabac

Tražite izbegavanje gradske vreve i uživavanje u srpskoj prirodi? Pogledajte prelepe vikendice Konak Jezero u Šapcu! Smeštene oko mirnog privatnog jezera, ove rustikalno šarmantne drvene vikendice nude savršeno vikend odmaralište za parove, porodice i sve koji žele da pobegnu od gradskog života.

Šta Konak Jezero Čini Posebnim:

  • Prekrasan prirodni ambijent: Zaboravite na stres i uživajte u svežem vazduhu i slikovitom pejzažu koji okružuje vikendice Konak Jezero. Probudite se uz zvuk ptica i pogled na mirno jezero – savršen način da počnete dan.

  • Komforne drvene vikendice: Ove tradicionalne drvene vikendice opremljene su svim potrebnim za udoban boravak. Uživajte u domaćinskom ambijentu sa potpuno opremljenom kuhinjom, udobnim krevetima i prostorom za odmor. Neke vikendice imaju i terase ili balkone na kojima možete ispiti piće i uživati u pogledu na jezero.

  • Privatno jezero: Iako plivanje nije dozvoljeno, privatno jezero je mirno utočište koje nudi prelep pogled i prirodnu atmosferu. Bacite štap vašem psu, promatrajte ptice kako piju vodu ili jednostavno sedite na obali i udišite svež vazduh.

  • Plaža za odmor: Peljite se na plažu uz jezero, idealnu za sunčanje i uživanje u toplim sunčanim danima. Prostrit svoje plažne peškire, pročitaj knjigu ili se okupi sa prijateljima i porodicom uz piknik.

  • Roštilj i prostor za loženje vatre: Nakon dana provedenog u prirodi, uživajte u druženju uz večernji roštilj ili vatru pod vedrim nebom. Ispeči ukusno meso, povrće ili pripremi tradicionalni srpski mezze i stvori nezaboravna sećanja sa svojim najdražima.

Šta Vidjeti i Raditi u Okolini:

Šabac, grad bogate istorije i kulture, nudi brojne zanimljivosti za one koji žele provesti aktivnije vikende. Pored odmora u vikendici Konak Jezero, evo nekoliko ideja kako možete obogatiti vaš boravak:

  • Istražite Šabačku tvrđavu: Otkrijte fascinantnu prošlost Šapca obilazeći ovu impresivnu tvrđavu iz 15. veka. Tvrđava je bila svedok mnogih važnih istorijskih događaja i danas predstavlja jedno od najznačajnijih kulturnih mesta u gradu.

  • Šetnja kroz Park Šumadija: Prošetujte se ovim mirnim parkom i uživajte u lepim pejzažima. Park Šumadija je idealno mesto za odmor u prirodi, a u njemu se nalazi i gradski zoološki vrt, savršen za obilazak sa decom.

  • Probacija tradicionalne srpske kuhinje: Šabac ima bogatu gastronomsku ponudu.

Rezervišite Vašu Vikendicu u Konak Jezeru Šabac Danas!

Konak Jezero je idealno vikend odmaralište za pare, porodice i sve koji žele pobjeći od gradskog života. Ne odlažite planiranje svog savršenog vikenda u prirodi! Posetite booking.com ili nas kontaktirajte kako biste rezervirali svoju vikendicu danas.

Rezervišite smeštaj

Preporučujemo da koristite booking.com

Share Post: